Vi er foreløbig 11 medlemmer i den nystartede Munkebjerg Y’s Men’s Club, men vi vil gerne invitere nogle flere med i fællesskabet. Vi holder vores klubaftener i Munkebjerg Kirkes lokaler, hvor vi også samarbejder med menighedsrådet om udvikling af gode lokale hjælpeprojekter.

Læs mere Klik her 

 

 

Mandag 6. august – bemærk mødet afholdes en mandag   Besøg af cirkusbørn fra Senegal. En gruppe børn fra Senegal besøger Cirkus FlikFlak 14 dage i sommer, og Y´s Men´s klubberne i Odense har sponseret rejsen for de unge mennesker. Odin og Odense Y´s Men´s Club inviteres.

 

Tirsdag 28. august   Udflugt til Humlemagasinet i Harndrup. Vi mødes i Humlemagasinet kl. 14.00, hvor vi drikker kaffe og vises rundt. Efterfølgende kører vi til Brenderup kirke, hvor sognepræst Lars Højland står for en kort andagt og fortælling om kirken og sognets liv. Den medbragte mad indtages i sognegården.

 

Tirsdag 11. september   Vi arbejder med ungdomskonferencen 2020, og vi får besøg af Ivar Dalsgaard, der var tovholder ved ungdomskonventet i 2008.

 

Tirsdag 25. september   Syng med Kirsten Petersen. Kirsten har tidligere været ansat som sognemedhjælper i Munkebjerg Kirke og er et meget musisk menneske.

 

Tirsdag 9. oktober   En tur til Grønland med Karla Simonsen fra Odin Y´s Men´s Club.

 

Tirsdag 23. oktober   Vi arbejder med ungdomskonferencen 2020.

 

Tirsdag 6. november   Måltidsfællesskab – vi laver mad sammen og efterfølgende inspireres vi af gode samtaler ved hjælp af samtalekort.

 

Tirsdag 20. november   Jytte Ravn fortæller om Dalum Kloster og Kristiansdal.

 

Tirsdag 4. december   Andagt i kirken v/ sognepræst Linda Brøndgaard Jensen og efterfølgende juleafslutning i mødelokalet.

 

Møderne afholdes i Munkebjerg kirke, sognehuset kl. 18-20.30, Østerbæksvej 85, 5230 Odense M.

Medlemmer melder FRA til Anne-Gerd Bonde tlf. 28 40 50 94 eller mail: agbonde(at)mail.dk senest søndagen før. Gæster er hjertelig velkomne og bedes tilmelde sig til Anne-Gerd.

 

 

Kontakt

Følgende medlemmer af klubben kan kontaktes, hvis du ønsker at høre mere om klubben eller har lyst til at prøve at deltage i nogle af vores klubaftener:

Præsident
Anne-Gerd Bonde

Rasmus Nielsensvej 20, 5000 Odense C, Tlf. 28 40 50 94
Mail - klik her

Vicepræsident
Jytte Hass Skøtt
Lisesmindevej 53 st, 5230 Odense M, Tlf. 66 17 26 60

Skatmester
Judith Tranberg
Munkerisvej 59 II th, 5230 Odense M
Mail - klik her

 

 

Hent informationsfolder Klik her